LC Partners Ab - Karleby

LC Partners Ab:s rör och stålkonstruktioner är prefabricerade i företagets egna anläggningar. Vårt företag är specialiserad på processindustrins, den kemiska industrins, gasindustrins och skogsindustrins, rörledningar, stålkonstruktioner och installation av maskinutrustning. LCP har åtagit sig att utveckla och ständigt förbättra sin verksamhet, med hänsyn till kundernas behov.

LCP:s personal engagemang beskrivs som vägledande, yrkeskunnande med socialt ansvar och öppenhet. Vi förstår att det i slutändan är människorna som frambringar resultat med sina handlingar.

Se vår nya broschyr! »

Företag

LC Partners AB startades 2005 för att tjäna de industriella investerings- och underhållsbehov.Nöjda kunder är LC Partners viktigaste tillgång. Vi producerar högkvalitativa och väl färdigställda produkter för att tillgå våra kunders behov och krav. Vi tillför mervärde för kunden med innovativa kundrelaterade service lösningar. Vårt mål är att vara den närmaste och den bästa leverantören för kunden. Vi förstår vikten av kundrelationer genom att göra lönsamma resultat tillsammans.